НСЧБ : +359898722133

За нас

    Home / За нас

За нас

Добре дошли в Националното сдружение на частните болници!

nsph-bg-left_gradient

Частните инвестиции в болничното здравеопазване за свободния достъп на пациентите до  високо качество на лечение и за постоянното развитие на медицинската практика  в България.

Националното сдружение на частните болници (НСЧБ)  представлява 70%  частния сектор на болничното здравеопазване в България. При нас членуват най-успешните, доказали се и динамично развиващи се заради доверието на пациентите болници.

 Вярвам, че благодарение на частните инвестиции в здравеопазването могат да се постигат най-високи хуманни цели, да се усъвършенстват политиките и практиките в областта на болничното здравеопазването и да се предотвратяват неблагоприятния тенденции за българското общество. Като обединение на частните болници ние ще се борим и ще настояваме за защита на правата на пациентите и ще противодействаме на всякакви административни и тенденциозни политики за дискриминиране и дискредитиране на частната инициатива в нашата страна. НСЧБ е неправителствена организация и обединение на опитни болнични мениджъри, които са готови да споделят широко опита си и да предоставят  капацитетите на управляваните от тях частни лечебни заведения за изготвяне и прилагане на успешни и гъвкави модели в болничната помощ.

НСЧБ е отворена структура, която с готовност ще приеме всяка частна болница в България, за да можем заедно да изискваме и да отстояваме вижданията си за съвременно и качествено здравеопазване у нас в името на българските пациенти.

Д-р Николай Болтаджиев

Председател на УС на Националното сдружение на частните болници