НСЧБ : +359898722133

10-ят Balkan Ophthalmic Wetlab Course ще се проведат от …

май 25, 2022

0

10-ят Balkan Ophthalmic Wetlab Course ще се проведат от …

10-ят Balkan Ophthalmic Wetlab Course ще се проведат от 8-ми до 11-ти юни 2022 г., в Гранд хотел Милениум София.
През годините, BOW е бил домакин на близо 900 участника от 39 страни, което го превърна както в най-голямото практическо обучение в нашия регион, така и в едно от най-очакваните събития в сферата на офталмологията.
BOW има за цел да продължи да се развива в един динамичен и непрекъснато променящ се свят, предлагайки различен модел на преподаване и усвояване на хирургични умения. В своето десетото юбилейно издание, практическият семинар ще представи отлична научна програма, която включва курсове в областта на съвременната катарактална, витреоретинална, лазерна рефрактивна, глаукомна и окулопластична хирургия. Участниците ще преминат интензивно обучение, използвайки най-съвременни машини, инструменти и консумативи.
Концепцията на ежегодния Балкански офталмологичен курс (BOW) е да събира световни лидери в областта на офталмологията, които в учебния процес да предадат своите знания на млади офталмолози, с цел изграждане и подобряване на хирургичните им умения, както и да стимулира научния обмен на идеи, посредством взаимодействието с колеги от много различни страни. Курсът се организира от Центъра за обучение по офталмология „Ресбиомед“, съвместно с Очна клиника „Ресбиомед“ и MTS The Wetlab Company.
За повече информация може да посетите официалната страница на събитието: www.bow.bg